Presenninger for parasittbehandling

Vi leverer både standard og skreddersydde presenninger for parasittbehandling. Våre løsninger bygger på over 25 års samarbeid med oppdrettsnæringen. Vi har duker i både standard polyester og air-bag kvalitet.

Vi leverer tre typer utforminger: Flatpresenning, muffinspresenning og hybridpresenning. Alle har forsterket toppkant i PVC, med 100 mm bånd/webbing i polyester med bruddstyrke på 13 tonn. Alle har solide løftepunkter som består av kraftige stålringer.

Presenningene er forsynt med fargekoder på bånd/webbing og merking rundt hele omkretsen. Presenningene kan leveres med 8, 16 eller 32 gjennomgående stropper, avhengig av presenningens størrelse og kundens ønsker.

Muffins
Muffinsduk er en populær variant som ble lansert i 2010, og som etterhvert har blitt bransjestandard. Denne er lett å sette da den er formsydd og spiler seg ut som et seil når den tres rundt nota.

Flat
Flatpresenning er den originale helpresenningen som ble lansert på 1980-tallet. Den er pannekakeformet og leveres til alle typer merder.

Hybrid
Hybrid er en videreutvikling av spisspresenning (kinahatt) og brukes til merder med spissnot. Den er en blanding av tradisjonell spisspresenning og muffinspresenning.Den reduserer risikoen for at fisk beveger seg inn i spissen hvor den lett kan gå seg fast.

Alle presenninger leveres med volumberegning.

Presenninger leveres i følgende utgaver:

Materiale   Vekt g/m2    Farger
Polyester        300            Flere alternativer
Coated PA      240            Flere alternativer

Gode produktegenskaper

- Høy styrke
- Fargekoder for håndtering
- Gjennomgående stropper
- Formsøm etter ønske
- Flytetau påmontert

Parasittbehandling og oksygenering med NetOx Drum.

Parasittbehandling med presenning og oksygenering med NetOx Drum