Mørepumpen

Mørepumpen er en propellpumpe til pumping av store vannvolumer ved liten løftehøyde. Pumpa har et solid pumpehus i kompositt og standard asynkronmotor som er enkel å regulere. Mørepumpen er en effektiv og solid konstruksjon med lav vekt.

Mørepumpen er en enkel og robust løsning som løfter vann over små høyder med lavt energiforbruk.  Pumpa er lett å flytte på og består av sjøvannsbestandige materialer. Kombinasjonen av stor styrke og lav vekt gjør at pumpen får lang levetid og er lett å håndtere.

Tørroppstilt motor direkte koblet til propell betyr lite pumpehus og god beskyttelse av motor. Pumpehus, rør og propell i kompositt. Motor har standard frekvensomformer for turtallsregulering med stort reguleringsområde.. Akselen har flere lager og er laget av syrefast stål 1.4410 og er overdimensjonert for å sikre kastfri gange.

Leveres også med omvendt strømningsretning for tømming gjennom bunn. Inntaket kan lages rett over propell hvis ønskelig. Rask og enkel demontering for bytte/justering av propellen.

Mørepumpen er konstruert og produsert i Norge etter moderne hydrodynamiske prinsipper og er meget effektiv.

Mørepumpen er en propellpumpe til pumping av store vannvolumer ved liten løftehøyde. Den skaper god sirkulasjon i merder bak luseskjørtet.