Aqualux overflatelys

Bio Marine leverer biologisk optimale lysanlegg som er velegnet til både lysstyring og arbeidsbelysning. Armaturer og elektronikk er utvalgt og bygget for oppdrett, basert på kvalitetskomponenter fra anerkjente leverandører. Våre LED-lys er basert på mange års erfaring av lysstyring for settefiskanlegg.  Lyset er biologisk riktig sammensatt

Vårt standard lysarmatur er på 300 Watt og er et blandingslys. Denne sammensetningen har vist seg effektiv og behagelig for både fisk og personale. Lyset har eget innebygget automatisk vern mot overoppheting.

Lyskilden utstyrt med programmerbare Meanwell drivere som kan brukes til optimalisering og reflektor styring. Energiforbruket er ca 1/10 sammenlignet med halogenlys med samme lysstyrke. Lysanlegget kan programmeres enten fra sentral PC eller direkte via driver.

Tekniske data

Effekt: 300 W
Dobbel sikring: JA
Farge: K 4000/grønn
Lysutbytte: 110 lm/W
Strålningsvinkel: 70 x 150°
Forventet levetid: > 50.000 tim
Kapsling: Eloksert aluminium
Kapslingsgrad: IP 66
Spenning: 90-260 V, 50/60 Hz
Effektfaktor: >0,92
Strømforsyningskabel: 3 x 1,5 mm
Standard kabellengde: 10 m

Lyskasterne gir god spredning av lyset. Aqualux er en kraftig LED lyskaster for plassering på kanten av et oppdrettskar. Enheten er utstyrt med en sammensetning av bølgelengder for å virke som et effektivt antikjønnsmodningslys samtidig som det gir tilfredsstillende lys for røkting og inspeksjon.

Konstruksjonen er utformet for å ha en effektiv kjøling av lysdiodene, og drives på redusert effekt for å sikre lang levetid og drift fri for forstyrrelser. Enheten har innebygget driver og leveres med tilknytingskabel.