Betten fôringsautomater

Betten Automatic S1 Settefiskfôringsautomater har i lang tid vært det foretrukne valget blant lakseprodusenter i norsk oppdrettsnæring. Med en historie som går tilbake til 1975 har Betten-fôringsautomatene kontinuerlig blitt optimalisert for å levere enestående ytelse og pålitelige fôringsresultater. Her er hvorfor Betten-fôringsautomatene er betrodde og mye brukt i bransjen:

Dokumentert

Betten-fôringsautomatene har etablert seg som en av de mest populære valgene i norsk oppdrettsnæring. Utallige lakseprodusenter stoler på Betten-fôringsautomatene for produksjonen av smolt.

Fôrspredning

Våre automater er nøye utformet for å sikre en presis og jevn spredning av fôret. Designet fremmer jevn vekst og minimerer variasjon i størrelse blant fisken.

Solid

Med en robust konstruksjon er Betten fôringsautomater bygget for å vare. Betten forstår de kravstore forventingene til oppdretterne, og derfor er S1 automatene laget for å tåle mye bruk, noe som sikrer langvarig ytelse.

Pålitelig

Våre automater er designet med pålitelighet i tankene. De leverer pålitelig og nøyaktig fôring og gir trygghet til lakseprodusenter. Du kan stole på at våre automater vil jobbe uavbrutt for å møte dine fôringsbehov.

Førstevalg

Betten-fôringsautomatene sin enestående ytelse og pålitelige fôring har gjort dem til et foretrukket valg blant lakseprodusenter. Bettens forpliktelse til kvalitet og effektivitet har gitt navnet Betten et sterkt omdømme i bransjen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Betten fôringsautomater og hvordan de kan bidra til din lakseproduksjon.

 

Mikro
Mini
Maxi