Arbeidslys og anleggslys

Bio Marine leverer lysarmaturer som er velegnet til arbeids- og anlegg. Armaturer og elektronikk er utvalgt og bygget for tøffe omgivelser, basert på kvalitetskomponenter fra anerkjente leverandører. Våre LED-lys er basert på mange års erfaring med arbeidslys og vil ikke virke forstyrrende på fisk.

Vårt standard lysarmatur som produserer et hvitt lys som har vist seg effektivt og behagelig for personale. Lyset har eget innebygget automatisk vern mot overoppheting.

Lyskilden utstyrt med programmerbare Meanwell drivere som kan brukes til optimalisering og reflektor styring. Energiforbruket er ca 1/10 sammenlignet med halogenlys med samme lysstyrke.

Tekniske data

Effekt: 300 W
Dobbel sikring: JA
Farge: Hvitt lys
Lysutbytte: 110 lm/W
Strålningsvinkel: 70 x 150°
Forventet levetid: > 50.000 tim
Kapsling: Eloksert aluminium
Kapslingsgrad: IP 66
Spenning: 90-260 V, 50/60 Hz
Effektfaktor: >0,92
Strømforsyningskabel: 3 x 1,5 mm
Standard kabellengde: 10 m

Lyskasterne gir god spredning av lyset. Kraftig LED lyskaster for plassering både ute og inne. Enheten er utstyrt med hvitt LED lys som sørger for godt arbeidslys.

Konstruksjonen er utformet for å ha en effektiv kjøling av lysdiodene, og drives på redusert effekt for å sikre lang levetid og drift fri for forstyrrelser. Enheten har innebygget driver og leveres med tilknytingskabel.